Saturday, October 1, 2011

Testimoni dari pelanggan kami :) - idzni

 
'' Alhamdulillah lepas 2 minggu guna pun da ade perubahan..ni idzni attach pics sebelum and selepas..sebelum ni idzni xde masalah kulit sangat tapi bila g london jerawat naik teruk sangat..bukan jerawat biasa siap yang ade putih2 kat dalam tuh..tension sangat.tapi bila try vco ni alhamdulillah kulit da makin ok..muka idzni kulit combination..so kalau pakai cream selalu berminyak..tp bila makan vco n pakai cream yang memang idzni selalu pakai tu,minyak dah kurang.syukur sangat.n ni gambar xpakai make up langsung tau :) ''
*Terima kasih idzni sebab share testimoni kepada adda beserta ngan gambar skali. terima kasih banyak2. :)
 BERMINAT UNTUK MENCUBA? BOLEH TERUS ORDER DENGAN KAMI. KAMI ADALAH STOKIS RASMI CATALYST.
SEBARANG PERSOALAN, BOLEH TERUS EMAIL KEPADA KAMI. TERIMA KASIH :)

7 comments:

RaDeKa said...

: WAK, SAYA NAK SHARE TESTIMONI CUSTOMER LEI X?

Syuhada Catalyst said...

@RaDeKa : boleh kak. silakan :)

Anonymous said...

salam...lia nak mohon share semua testimoni customer boleh tak? nak letak kat fb dan juga pada kawan2 yg ada masalah seperti di atas?-fb lia chekem kamalia

Syuhada Catalyst said...

@Anonymous wslm lia. ok. boleh. sila2 :)

baizurabeauty2u said...

dear,
izinkan zura share copy photo n testimoni psl calatyst produk dari ur blog boleh?

Syuhada Catalyst said...

@baizurabeauty2u : boleh2. sila sila dear :))

Anonymous said...

As-salam.nak share testimoni leh x?

Post a Comment

 
Designed by Whitey Mommy