Saturday, October 1, 2011

Testimoni : ♥ VCO CATALYST AWESOME ♥

Assalamualaikum,

Kepada pembaca-pembaca ku yg cantik, cun lagi hensem, meh meh nak kongsi satu lagi testimoni mengenai kecantikan dan kesihatan. siapa tak nak kulit cantik kan. lebih-lebih lagi nk dekat raya ni. sure semua nak cantik dan sihat di hari lebaran ;)

Testimoni ni aku amik dari kak ieda, salah seorang pengedar cam aku juga. aku amik ni mintak izin dulu. yela kan. xkan nk ciplak cam tu jee. kalau ade sape2 nk copy testi ni, boleh mintak ngan tuan punye badan yee. hihi. 

*thanks kak ieda sebab bagi saya copy testi ni. love youu lah ;p

okayy, tak nak melengah-lengahkan masa lagi. joommm baca testimoni kak ieda yang cun melecun ni.


ni kak ieda yang aku cerita kan tadi. cun kan ? suke ak tengok muka dia. akak, kita tukar kulit nak? *tetiba. haha






♥ KESAN-KESAN IDA ALAMI SLPS 1 BULAN AMALKAN VCO CATALYST ♥ 


♥ ida dah takde simptom LETIH setiap kalo pulang dari keje ..yippy ,,itulah mission ida cari product mcm ni..tau tak even tak cukup tido ke still bertenaga kat opis tau...besh giler...hehe

♥ yang ni mmg ramai akan suke dgr if yg nk turunkn sikit berat..lepas jew mkn vco capsule catalyst ni berat ida dah kurang..yang paling penting ida dah dpt pakai bju fav yg ketat dulu hhiihi ( jgn risau sape yg dah sedia kurus product ni xkan bagi u olls kurus lagi..product ni dia akan ekot BMI yg sesuai) so ape lagi..u olls leh la try product ni tak rugi pun sayang,,,

♥  PMS ..simptom yg akan sume perempuan alami time before piriod n time PERIOD..u olls tau..kalo before ida mkn VCO ni idanyer selera makan akan jf tinggi bile lagi seminggu nak period..tapi bile dah gune product ni..selera mcm biase..besh sgt..pastu sengugut dah kurang..besh giler kot..
hope korang yg alami period pain yg teruk leh cube produk ni..

♥ sape-sape nk kurus tu tak payah la nk control2 makan hehe..bile mam vco ni..u all akan rase kenyang if mkn cket jew..kalo nk tau lanjut leh pm at inbox ida..

TIDUR yang sgt nyenyakk.,yang ni ida mcm nk tergelak bila nk cite..semenjak mam vco.tdo sgt2 nyenyak yunk.hehe.tau tak mimpi ida kalo dulu mimpi tgh2 besh time tu la terjaga..tp sejak dgn vco..mimpi sampai chapter abes hehe.nyenyak giler..

JERAWAT..ARGHHHHHHHHHHHH sume perempuan mcm nk jerit ade yg mcm tak nak kuar bile ade jerawat kan kan..tahu tak VCO CATALYST ni MERUBAH segalanya dalam idup saya..jerawat tidak kelihatan ..warrrhhhh ayat..hee actually jerawat cepat susut..yg paling penting tak tinggal kan parut..I LOIKE..♥

Gempak kan testimoni ni. sangat menakjubkan. kalau korang nak tau apa rahsia dia jadi cantik dan gebu cam ni ialah dia selalu amalkan VCO ni lahh~ VCO ni boleh jugak disapu pada tempat2 bermasalah seperti muka untuk mendapatkan kulit yang lembut dan gebu. pagi esok korang bangun, lembut macam kulit baby je tauu. try lah kalau x percaya :)

*klik gambar untuk info lebih lanjut mengenai VCO Catalyst*
 if korang berminat nk order, boleh terus isi order form atau boleh jugak contact kami di
email : syuhada_catalyst_vco@yahoo.com
facebook : Syuhada Catalyst

44 comments:

Anonymous said...

cm ner nk order nie ye

Syuhada Catalyst said...

@Anonymous : boleh isi order form yee dear :) kami akan reply secepat mungkin :) tq.

Anonymous said...

kalau beli vco softgel (dlm 5 botol) harga leh kurang x?

Syuhada Catalyst said...

@Anonymous : hari ni kami buat promosi :)) meh2 order ngan harga promosi + free postage lagi tau.

Anonymous said...

skang ni ade promosi lg x?igt nk beli gak dlm 5 botol..:)

Anonymous said...

bukti p'byrn tu nk tnjk camne ek???

Syuhada Catalyst said...

@Anonymous : emailkan kpda kami yee untuk lebih details. :))
untuk bukti bayaran pn kita bincang kat email k dear :))

Anonymous said...

U ade kedai kt mane2 ke...senang i nk tgk barang...

Syuhada Catalyst said...

@Anonymous : kami xde kedai kak. kami jual on9 part time cmni jee :))

Anonymous said...

hy . just nak share testimoni kat diri i . sekarang dah habis 1botol , rasa tada apa efect pun :(( .. pimple pun kejap dtg kejap hilang mcm biasa ... berat badan pun tak turun ... knp hek ?

Niza Rais said...

dah pakai 2 bulan 2 botol, berat maintain je, jerawat maintain, senggugut maintain..why ?

Syuhada Catalyst said...

Hai. Dear, kesan tu xsame setiap org. Ade kejap ade lame. So yg pnting kne sbr, konsisten. Kita xboleh mgharapkan try je trus nk result best. Sgalanya dengan izin Allah. InsyaAllah dengan kesabaran awk, nanti dpt result best. Yg pnting kne ingat vco ni just supplement. Bukn ubat magik. :))

Anonymous said...

bape harga ni ade promosi lagi ker?

Rashila In Da house said...

Shuhada mohon share ye testimoni ni

Syuhada Catalyst said...

Promosi dah tamat dear. Kami bg free postage if beli lebih 1 item :)))

Syuhada Catalyst said...

Bolehh kak. Sila2 :)))

Syuhada Catalyst said...

Promosi dah tamat dear. Kami bg free postage if beli lebih 1 item :)))

Syuhada Catalyst said...

Promosi dah tamat dear. Kami bg free postage if beli lebih 1 item :)))

raziah said...

klau saya oder 5botol..bape yerk??termasuk postage ke macamana??

syuhada catalyst said...

Boleh bg free postage :))
Jumlah harga boleh emailkan kpda kami k dear. Tq :))

raziah said...

saya dah emel...

Anonymous said...

hai..bile plak u nk bt promotion..:)

qurratu.kushairi said...

kalau nak turun berat badan elok amek VCO ni bila eh? after meal ke before meal?

Anonymous said...

Brp harga 1botol plus postage semenanjung?

Syuhada Catalyst said...

Xde promotion dear. Kami hanya blh bg free pstage :))

Syuhada Catalyst said...

Makan b4 meal :))

Syuhada Catalyst said...

1 botol inc postage rm45.90.. If beli lebih 1 kotak dpt free postage :))

aminah vco said...

Boleh x jangan terlalu ayat manis semata-mata nak srh org beli. I dah pakai 2 bulan,paling ketara berat turun,tp still letih,sakit2 badan bcs I'm breastfeeding,and some more,jerawat naik jgk 3-4 biji,tp cpt kering,tp still tinggalkan parut eventho I didn't touch or kopek the acne. And selera makan naik mendadak-dadak,smpi pelik knp berselera sgt,rupanya sbb metabolisme makin tinggi. Don't give the'makan sket pun dah kenyang'talk, sbb mmg ssh nak kenyang dgn vco ni,keje nak menelan je sepanjang hari. So lain org,lain la hasilnye,kesian org mcm I dah pakai lama tp parut still lambat hilang. Kena pakai sk-ll jgk gamaknye. Pls give an honest testimonial,tak semua akan dpt result mcm tu,lebih baik berterus terang n jgn terlalu berikan harapan. But I will continue eating vco sbb nak get rid of this hideous acne scars. Thanks.

Anonymous said...

Selepas raya ni tak Ada promosi ke kalau saya nak order 3 kotak Vco soft gel dan 3 kotak femme vita?

Anonymous said...

Sedih.. sy mkn vco + collagen catalyst... jerawat naik byk gila sampai kena pg klinik kulit... Doc suruh berhenti mkn coll sbb org yg ada jerawat x boleh mkn. tp vco still continue sbb rasa byk energy bila mkn dia...hehe

Muhammad Kamal said...

salam..
if muke sye ade parut kesan jerawat yg brlubang,bleh hlang ke..?

Muhammad Kamal said...

salam..
if muke sye ade parut kesan jerawat yg brlubang,bleh hlang ke..?

Syuhada Catalyst said...

Vco ni brgntung pd hormon msing2.. Ade yg cpt dpt kesan positif. Ade yg lmbt.. Sy cuma upload testimoni dr pengguna yg amalkan nya :)) vco hnya supplement.. Bukan sejenis ubat magik yg dpt rawat semua jenis penyakit :))

Syuhada Catalyst said...

Harga tetap yangg. Xde diskaun :)) hehe

Syuhada Catalyst said...

Oo yeke.. Mgkin byk toksin dlm bdn awk.. Tu proses penyingkiran toksin dlm bdn. Kalau tak tahan dgn proses tu awk blh mkn jee. Xperlu sapu :)) vco byk khasiat die. Bukn utk kulit jerawat jee. Truskan amalkan vco yee. Thanks dear.

Syuhada Catalyst said...

Wslm. InsyaAllah blh hilg tp lmbt sikit kot nk hilang sepenuhnyaa. Yg pnting sbr dan konsisten :)

Ms sHiMa said...

Salam...lain org,lain resultnya..sya dh cuba...alhamdulillah...
Sya try sb kulit jari menggelupas akibat penggunaan serbuk pencuci yang kuat n peluntur pakaian..baru 2 weeks....resultnya..kulit baru dah tumbuh....rasanya elok untuk org yang tumit kaki pecah2.
Seeloknya amk dgn collagen..tp sya guna collagen dr product lain...resultnya...ok..muka dh lembab...n metabolism..of coz...meningkat..

Syuhada Catalyst said...

@Ms sHiMa : tu laa. Lain org lain testimoni.. Belum cuba belum tau kan? Nanti share la testi brgambar kt email kami. Baru nmpk perubahan die. Hehe. Thanks dear sbb share testi ngan ktorg.. Vco mmg elok utk tumit pecah. Boleh sapu dan collagen pn bagus utk kulit :))

Anonymous said...

Ada org kata if nak turun berat badan, makan vco selepas makan. Tp you ckp sebelum makan. Mana satu yg betul ni ?

A'inulQalbie said...
This comment has been removed by the author.
fiza said...

Macam mana nak beli?

Syuhada Catalyst said...

@fiza : Boleh emailkan kepada kami atau blh SMS :)) tq dear.

aienadir said...

Dear,
Mintak izin nak copt testi2 ni yeee...tqvm:)

Anonymous said...

I have been browsing online more than 4 hours today, yet I never found
any interesting article like yours. It is pretty
worth enough for me. In my view, if all web owners and bloggers made good content as
you did, the web will be much more useful than ever before.


Have a look at my homepage :: height to waist ratio

Post a Comment

 
Designed by Whitey Mommy