Sunday, November 27, 2011

Testimoni Bergambar~

Assalamualaikum.

Dah berhabuk blog ni haaa. Dah lama kami tak update blog kan.? tak de masa sesuai laa nk update blog. *alasan. haha. walaupun dah lama tak update, customer tak putus2 order produk Catalyst. thanks uolss sebab sentiasa support kami dan produk Catalyst. Sesiapa yang belum try tu, moh moh order. produk Catalyst yg paling laris, VCO softgel dan Collagen. dalam sebulan, beratus-ratus kotak habis dijual. Alhamdulillah.

ok. tak nak berceloteh panjang. kembali kepada tajuk utama. TESTIMONI BERGAMBAR. hari ni kami nak upload semua testimoni daripada customer2 yg telah amalkan produk Catalyst. maksudnya semua yg ade pada kami. yg xde pada kami, tak leh sesuka hati ciplak gambar org. kena mintak izin tuan punya badan dulu. hehe.

layaaaann ~

untuk sesiapa yg dah baca, kami dah upload kan gambar ni dalam entry sebelum ni. untuk yg baru follow, ni adalah salah seorang customer kami. thanks idzni sebab anta testimoni bergambar kat adda :)

Alhamdulillah lepas 2 minggu guna pun da ade perubahan..ni idzni attach pics sebelum and selepas..sebelum ni idzni xde masalah kulit sangat tapi bila g london jerawat naik teruk sangat..bukan jerawat biasa siap yang ade putih2 kat dalam tuh..tension sangat.tapi bila try vco ni alhamdulillah kulit da makin ok..muka idzni kulit combination..so kalau pakai cream selalu berminyak..tp bila makan vco n pakai cream yang memang idzni selalu pakai tu,minyak dah kurang.syukur sangat.n ni gambar xpakai make up langsung tau :)

CREDIT TO KAK IENAFAZLYNA. " Masa tu lagi seminggu je nak dekat tarikh nikah aku.. Aku makan sebiji pagi, sebiji malam plus ngan sapu dekat muka before tidur. Aku tak sedar bila parut kena minyak kat muka aku tu hilang, yang aku pasti, masa hari majlis, parut tu dah tak ada..Syok gila!!!!
then aku decide to try another Catalyst produk .. Catalyst Collagen..Ternyata Collagen lebih cepat bertindak.. Dalam masa seminggu aku dah nampak kesan-kesan yang aku harapkan... " - ienafazlyna




CREDIT TO WANI ANINA. " Wanie nak share tentang perubahan yang wanie rasa lepas dah guna 3 botol VCO softgel. Masalah jerawat slow-slow hilang. memang best sesangat. Rasa confident sangat bila berdepan dengan orang ramai, customer. Alhamdulillah jerawat keluar pun tiap kali hujung period je. itu pun sebiji dua tapi yang best sekali bila tengok jerawat tu akan kecut sendiri bila wanie apply VCO ni kat muka. Ajaib tapi kelakar pun ada sebab jerawat tu tak kan tumbuh besar kat muka. Muka pun tak berminyak. Ok mungkin apa yang wanie alami tak sama dengan some people out there sebab bila wanie apply VCO softgel on my face, tomorrow the oil will dissappear itself. wanie kata tak sama sebab muka my sis tetap oily bila bangun. Tapi perubahan still the same but depends on body hormone to a person. So dont worry! if u guys baru start consume this product, lepas tu ada banyak jerawat keluar. Itu dinamakan proses detox. Atau pun my sis call that healing crisis. So not big deal la if u guys minum banyak air kosong dan work out. So healing crisis ni bagus sebenarnya.


Satu lagi big transformation yang wanie alami adalah my body weight turun 2 kilo after 1months wanie makan VCO ni. I think is my body metabolism play a role to decrease my weight. Penghadaman pun alhamdulillah, lancar je, boleh dikatakan twice and more perday jugak lah wanie membuang. So, apa tunggu lagi. VCO memang bagus sangat pada sesiapa yang mahukan kulit mereka baik dan cantik secara sihat. Ini kerana VCO adalah 100% dari bahan semulajadi, no chemical dan produk ini adalah hasil bumiputera. Bila lagi nak sokong produk tanah air kita guys! hehehehe....."
CREDIT TO KAK SHILA. **muka kurang berminyak**jerawat makin kecut**jerawat besar2 dh xnaik
Catalyst VCO juga boleh menghilangkan masalah gatal2/ruam. hanya sapu pada tempat bermasalah. boleh juga disapu pada baby yg mengalami masalah gatal2.
CREDIT TO SYAMIZA. "ni gambar saya before and after pakai vco. nampak perubahan kan? jerawat semakin pudar. alhamdulillah.. " - Tuan punye Badan(Syamiza)
CREDIT TO KAK NANA. SEBELUM AMAL VCO: selalu tumbuh cik2 puteri jerawat..parut hitam pon banyak..
SELEPAS : jerawat susah nak naik walupun time "period"..kesan parut2 makin berkurang :)
CREDIT TO ENI CATALYST. vco boleh di ambil oleh perempuan mahupun lelaki~ vco ni xpilih jantina hokeyy. hihi
ni adalah testimoni seorang lelaki yang mengamalkan vco. jelas kelihatan, parut2 makin pudar. lelaki pn nak cantik. perempuan lagi la kan. ;p
CREDIT TO DYRA. Testimoni dari agent dyra. dyra salah seorang stokist catalyst :)
  "hasil slpas 1bulan mngamalkan vco...tiada lg jerawat...parut hampir pudar n tiada lg minyak...bestttt sgtttt"
CREDIT TO SHA. selepas pengambilan collagen + vco softgel kulit tak berminyak,lebih berseri dan kurang jerawat

ni juga salah seorang customer kami yg amalkan Catalyst VCO. aka my friend. thanks Fana sbb share testimoni ni :). ak sayangg ko lebih2. haha.

"saya ialah pengguna VCO. Sudah sebulan guna, memang PUAS gila, sebab VCO tak pentingkan ASPEK luaran semata-mata tetapi DALAMAN jugak, saya AMIK 2 biji sehari , kadang-kadang saya sapukan kat MUKA. VCO juga bagi tenaga , so HARI-HARI pun SEGAR. Lagi satu SENGUGUT pun kurang dah sekarang sebab pengambilan VCO ni. Thanks to SYUHADA AWAN sebab bagi oppurtunity tuk GUNA produk yang memang BERKESAN ni. Nanti saya beli lagi. THANKSSSSSSS!!.(Gambar tidak diedit, kalau nak tahu cer gi analyze skit gambar ni. huhu. Thanks :D) " - Farhana Saad

boleh tengok testi kat blog beliau : http://sispekhitam.blogspot.com/2011/06/vco-saya-pun-artis-juga-nokkk-xd.html
CREDIT TO KAK EAZY. sape2 yg tengah pregnant. Disyorkan makan VCO & COLLAGEN ni. kebaikannye ialah :-
. Kurang masalah keletihan & tidak bertenaga semasa bekerja
. Kulit tidak mengalami sebarang masalah jerawat/berminyak walaupun perubahan hormon berlaku sewaktu hamil
. Sistem penghadaman/pencernaan lancar-tiada masalah sembelit
. Tiada masalah keputihan sewaktu hamil
. Masalah kulit meregang/merekah dapat di atasi (strechmark)
. Kulit bayi cantik, tiada jaundis/kuning
. Sentiasa bertenaga dan tidak letih(dalam tempoh 10 hari awal berpantang)

CREDIT TO SALINA'S COLLECTION
CREDIT TO DYRA. "Close up pic sy setelah 1 bulan ++ mengamalkan VCO softgels :) dan after 2 hari mengamalkan catalyst collagen. Alhamdulillah , segala masalah yg sy hadapi sebelum ne dah hilang dan ada jugak yang beransur - ansur hilang .. p/s : gambar ne langsung takde editing ya :)" - dyra
CREDIT TO KAK NUYU YUYU :)
CREDIT TO NORMALIENA AB MALIK & DYRA. Perubahan ;
'' Jerawat dah susah nak tumbuh, Kulit tubuh makin lembut dan tegang, Rasa kenyang, sistem pencernaan lancar, sengugut kurang, masalah keputihan makin kurang '' ....
'' Lg 1,korang jgn la berharap cuba 1 hari dah nmpak hasilnya.apa-apa perkara pon dalam dunia ni,nak dpt hasil kne sabar,kan? So,VCO ni sgt affordable & 1 supplement yg baik untuk kita amalkan! ''
OK. Dah!

thanks uolsss. bye :)








23 comments:

raflessia07 said...

salam sis mohon shareeeeeeee........................................

Anonymous said...

salam akak...mohon share testimoni ni ye..harap benarkan...SURAYA

Syuhada Catalyst said...

Wslm. Blh dear. Silakan :))

farahaenn said...

tp nape sye paki vco ni vice versa effect dye???...jerawat tmbh byk giler..jrwt kecik2..skunk da stop gune sbb jrwt mkin byk..my dealer kte healing effect..tp xthn healing effect dye lme sgt

Anonymous said...

salam
macam mana law kita guna produk ni then ade efek teruk kat muka kita..ada jaminan apa2 x??

Anonymous said...

@farahaenn

scary nye dgr..tkot la jd mcm tu jgak..pdahal bru je nk try..hehe

Syuhada Catalyst said...

Tu mmg proses healing crisis dear... Die bukan effect yg buruk.. Tapi baik.. Ia menyingkirkn toksin2 dlm badan kite.. Ade yg dpt healing proses lain. Ade yg kuar jerawat.. Jgn risau.. Tu mmg baik utk dalaman kite. Kalau dalaman kotor, luaran je bersih.xguna jgk kn dear? :)) kalau x tahan boleh kurgkan pengambilan.. Kalau blh la jgn stop :)

Syuhada Catalyst said...

Wslm.. Produk catalyst mmg 100% natural... Mmg xde bahan kimia :) insyaAllah xde efek.. Yg ade cuma proses2 menyingkirkn toksin.

Syuhada Catalyst said...

Jgn takut dear.. Heheee.. Mula2 je cam tu.. Tp xsemua org alami bnda ni.. Nanti ia akan ok balik n rs lagi best tau.

Byzura Mj (By) said...

berapa satu tu? pastu...kalau menyusu ade effect tak? takut stop lak nanti

Syuhada Catalyst said...

Rm39.90 semenanjung kak :))
Xde effect utk menyusu.. Lagi bagus tau kak.. Ade testimoni dr customer yg menyusu.. Susu die semakin bertambah.. :)

Anonymous said...

mohon share testi ni boleh? tenkiu sangat

All About Me!! said...

salam...saya nak share pengalaman saye menggunakan vco capsule selama 4 bulan..mmg jerawat naik kaw2 punya..mmg sedih..tp saye teruskan pengambilan..tambah dgn collegen dan juga vco liquid,(sapu di muka) alhamdulillah npk kurang sikit.saya akan teruskan mengambil vco..

Syuhada Catalyst said...

@All About Me!! : alhamdulillah. Thanks dear sbb share testimoni awk kt sini. Truskn amalkan vco dan collagen yee. Yg keluar jerawat tu sebab byk toksin dalam badan. Bykkn minum air masak tau.. Supaya proses penyingkiran toksin tu lg lancar :) kalau luaran cantik tp dalaman xcantik xboleh jgk. So truskn amik vco supaya dalaman kita sihat dan luaran kita cntik. InsyaAllah.

wan munirah wan mohd zawawi said...

akak...mohon share gmbr2 blh tak..

wan munirah wan mohd zawawi said...

sy pun mkn vco gak..alhamdulillah mmng bgus sgt..syukur period dh ok skang..moga ok smpai bila2..

Ain said...

mcm best je...mcm nak try tapi tkt la..tkt bila makan nanti kuar jerawat..mcm mana nk beli ye..kedainya kt meru klang ek?

Syuhada Catalyst said...

@wan munirah wan mohd zawawi : Alhamdulillah. catalyst mmg terbaik :) teruskan menggunakan produk catalyst supaya sentiasa sihat dan cantik :)

Syuhada Catalyst said...

@Ain : boleh emailkan kepada kami ye dear :)

Ain said...

Mcm mana nak pastikan produk ni disahkan oleh kementerian kesihatan..ain cuma nk pastikan je..skg ni kan mcm2 produk..takut sgt nk cuba..tp bila tgk testimoni mcm tertarik plak..muka ain jenis sensitif..da jerawat dan parut2 jerawat..dh mcm2 produk ain cuba tp msh xbkesan..

Anonymous said...

sy pon dh hampir 2mggu mkn vco n 1mggu mkn collagen..mmg der kua jerawat kat muka dada..mula2 2 sy pk "ntah2 stokis aku nie menipu..kata elok"..tp sy fikir positif..mgkin dier kua kn dulu yg kotor2..yg sy dh nmpak perubahan,kulit muka sy mggelupas dh krg..Alhamdullillah...

Anonymous said...

Salam..sis,mohon copy paste testimoni yek..

Anonymous said...

mohon share testi ye:-) tq

Post a Comment

 
Designed by Whitey Mommy