Monday, February 20, 2012

Jom review mengenai produk catalyst

Assalamualaikum :)

Terima kasih kerana sudi singgah blog Adda. insyaAllah Adda akan bagi service terbaik untuk customer-customer tersayang :)) tanpa korang, siapa lah saya kan. Adda juga akan sediakan info2 menarik mengenai produk catalyst. 

Alhamdulillah, makin hari produk catalyst makin dikenali dan feedback positif semakin banyak dari pengguna2 produk catalyst. thank you uolsss~  Adda sangat mengalu2kan sesiapa yg nak share testimoni anda. apa salahnye kita share kebaikan dengan semua org. kan kan :))


Mula2 Adda join Catalyst awal tahun lepas, senarai produk Catalyst ade 7 jenis. sekarang dah tambah 3 (femme vita, men vita dan maxorea). horeyyyy ! sebab tu header blog atas tu xde gmbr femme vita, men vita dan maxorea. hehehehe. insyaAllah lepas ni produk Catalyst makin bertambah dan makin dikenali. 

Jom Review Produk Catalyst !!

Minyak Kelapa Dara/Virgin Coconut Oil(VCO) - Softgel Capsule & Liquid

Catalyst VCO softgel
RM39.90 (semenanjung)
RM43.90 (sabah dan sarawak)
 Catalyst VCO Pure Oil
RM39.90 (semenanjung)
RM43.90 (sabah dan sarawak)
KEBAIKAN VCO DAN APA YANG TELAH DIALAMI OLEH PENGGUNA VCO :-
- Menghilangkan parut jerawat dan strechmark bagi wanita yang hamil.
- Kulit tidak mengalami sebarang masalah jerawat, berminyak, dan kering.
- Membantu mengurangkan berat badan dengan meningkatkan angka metabolik.
- Melembutkan kulit muka dan memberi perlindungan dari sinaran matahari.
- Meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal dan mental.
- Memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin-vitamin
- Mengurangkan keguguran rambut.
- Melindungi tubuh daripada kanser.
- Jerawat cepat susut
- Sistem penghadaman lebih baik
- Kesuburan
- Kurangkan rasa senggugut
- Batuk dan Selsema cepat hilang
- Mengurangkan tidur berdengkur


Collagen Premium

Catalyst Collagen
RM59.90 (semenanjung)
RM65.90 (sabah dan sarawak)

KHASIAT MENGGUNAKAN CATALYST COLLAGEN :-
- Mengembalikan kesegaran dan keremajaan kulit.
- Mengatasi masalah kulit kusam, kering dan berkedut.
- Membantu melicinkan tumit merekah dan kuku malap.
- Menyuburkan rambut agar kelihatan lebat dan berkilau.
- Membantu mengaktifkan semua metabolisme tisu-tisu tubuh ketahap maksima.
- Mengatasi masalah kulit berminyak.
- Dapat mengurangkan masalah jerawat 
- Dapat mengurangkan parut-parut yang ada dikulit.
- Badan akan rasa lebih cergas dan bertenaga.
- Minda lebih cergas dan pergerakan anggota badan menjadi lebih lancar.


Hair Series(Hair Treatment & Hair Revitalizer)

Catalyst Hair Revitalizer                        Catalyst Hair Treatment
RM39.90 (semenanjung)                       RM39.90 (semenanjung)
RM43.90 (sabah dan sarawak)               RM43.90 (sabah dan sarawak)
KEBAIKAN HAIR SERIES :
- Merawat kebotakkan dan keguguran rambut
- Menghitamkan dan melebatkan rambut
- Mengatasi masalah penyakit kulit kepala
- Stabilkan kimia semulajadi pada kulit kepala.
- Menghapuskan kelemumur pada kulit kepala dan mencegah dari kulit kepala yg kering
- Membantu pembentukan tisu kulit kepala serta merawatnya
- Melindungi kulit dari radiasi sinaran matahari
- Menyuburkan kulit kepala


Natural Fibre Drink

Catalyst Fibre Drink
RM59.90 (semenanjung)
RM65.90 (sabah dan sarawak)

KHASIAT CATALYST FIBRE DRINK :
- Meningkatkan sistem pertahanan tubuh
- Mengekalkan sistem penghadaman yang sihat
- Meningkatkan fungsi usus dengan cara menyeimbangkan mikroflora
- Mengurangkan sembelit & meningkatkan pergerakan usus
- Mengatasi masalah diarea ( cirit )
- Mengurangkan serum kolesterol & diabetes ( kencing manis )
- Membolehkan nutrien diserap dengan sempurna
- Membersihkan darah daripada toksin sekaligus membersihkan darah
- Mencegah jangkitan yang disebabkan kuman merbahaya

p/s : Bagi sesiapa yang mengalami masalah penghadaman& pencernaan seperti masalah sukar untuk buang air anda adalah disarankan untuk mengambil CATALYST NATURAL FIBRE DRINK.


Mindstar (Natural Drink for Brain Booster)

Catalyst Mindstar
RM59.90 (semenanjung)
RM65.90 (sabah dan sarawak)

KEBAIKAN MINDSTAR :
- Membantu kita supaya lebih fokus
- Menajamkan minda 
- Menguatkan daya ingatan serta meningkatkan daya kreativiti (otak kanan & kiri)
- Menambahkan Kecerdasan fizikal dan mental serta mengimbangi keharmonian tubuh dan emosi
- Membentuk sifat positif, matang, yakin dan tanpa putus asa
- Membantu otak berfungsi ke tahap maksima

Mindstar sesuai untuk korang yang masih belajar. Bila minda anda lebih cergas dan cerdas, menjadikan anda lebih fokus dan aktif. :))

Femme Vita

Catalyst Femme Vita
RM45.00 (semenanjung)
RM50.00 (sabah dan sarawak)

 KHASIAT FEMME VITA :
- Meningkatkan kesihatan dalaman wanita
- Berkesan untuk membina keyakinan diri dan kebahagiaan rumah tangga
- Membina kesihatan terutama membina sistem rahim
- Meningkatkan seri wajah
- Menjadi pemangkin kepada kenikmatan perhubungan kelamin(suami isteri)


Men Vita

Catalyst Men Vita
RM45.00 (semenanjung)
RM50.00 (sabah dan sarawak)

 KEBAIKAN MEN VITA :
- Mengembalikan dan mengekalkan kesihatan lelaki
- Mengurangkan keletihan
- Menambahkan tenaga
- Meningkatkan daya tahan fizikal lelaki
- Memberi tenaga tambahan dan menambahkan stamina badan
- Meningkatkan daya imuniti semulajadi badan
- Menyegarkan badan dan mengurangkan rasa mengantuk
- Menghilangkan letih lesu badan
- Mengatur tekanan darah dan melancarkan pengaliran darah


Maxorea

Catalyst Maxorea
RM40.00 (semenanjung)
RM45.00 (sabah dan sarawak)

KHASIAT MAXOREA :
- Mengatasi masalah keputihan dan kegatalan
- Melegakan penyakit senggugut
- Membantu untuk menstabilkan hormon wanita
- Meningkatkan ghairah seksual wanita
- Dapat atasi masalah dalaman wanita

5 comments:

ketikketok said...

untuk hilang sakit lutut dan sendi, parut, luka, kebas dan lenguh dengan berkesan sapu minyak DABUS Aromaterapi 3-5 kali sehari. sakit anda beransur hilang dalam masa 2-5 hari.

Anonymous said...

Catalyst produk dari mana?berdaftar dgn kkm n halal ker terutama bahan utk kapsul?

Syuhada Catalyst said...

Catalyst adalah produk keluaran malaysia. Buatan dr warga bumiputra :)) vco adalah halal dan dibawah akta makanan tambahan. Bukan sejenis ubat yg perlukan kkm :))

Anonymous said...

pnh sapu kat muka sebab alahan produk lain. alhamdulillah ok, perit hilang sekejap je pas sapu

Anonymous said...

bgmana nk jd ahli .. tlg pm atau wassap kat num 0126688516

Post a Comment

 
Designed by Whitey Mommy