Sunday, May 4, 2014

Perhatian !!!

No. fon yg terpampang kat atas tu 0179612494 tak aktif dah tau. **tak sempat lagi nak edit blog.

Jangan contact kat no tu sebab memang sampai bila-bila korang x akan dilayan. hihi

So, if nak tanya pape atau nk order, boleh direct kt 0199610300 (SMS / Whatsapp ONLY)

atau boleh emailkan terus kepada kami : syuhada_catalyst_vco@yahoo.com

Sekali lagi peringatan, JANGAN contact kat no 0179612494.

Terima Kasih :)

2 comments:

miss cadburry said...

Hai akak . saya ada email akak . Akak check inbox ye

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Post a Comment

 
Designed by Whitey Mommy