Wednesday, January 30, 2013

Slimming product : Inch Loss by FELINNA

 

TERHANGAT DI PASARAN !!!
Hanya RM75 FREE POSTAGE!! 

Kenapa Fellina Inchloss ni sangat mendapat sambutan??

 1. Bau dia wangi. Tak macam krim pelangsing lain yang bau ala-ala minyak cap kapak itu, bau serai bagai. Jadi kalau korang nak sapu sebelum pergi pejabat pun boleh. Dengan Fellina Inchloss ni korang tak payah malu-malu nak sapu. Sebab dia wangi macam pewangi. Dan dia tak terlalu panas. Orang kata panas-panas manjaaaa gituuu. 

 2. Diformulasikan dari bahan-bahan semulajadi yang SELAMAT untuk semua termasuk la yang menyusukan anak, yang gasrtik, dan wanita mengandung (syarat bagi wanita mengandung ni, korang jangan sapu kat perut, ofkos la dalam perut ada baby bukan lelemak okey, hihi. Dan jangan sapu kat belakang pinggang) 

 3. Dibacakan 30 juzuk al-quran di maahad tahfiz Bukit Mertajam, Pulau Pinang. Semoga lebih dirahmati dan memberi kesan sebagaimana diingini pengguna. (Maka, korang kena simpan di tempat yang sesuai lah. Jangan pulak kau langkah-langkah losyen ni k). lebih afdal masa korang sapu tu, baca selawat sekali.

 4. Kalau korang on pil kurus. Boleh je sapu sama. Nak cepat nampak kesan kan.

 5. Menghilangkan lemak-lemak (ofkos) dan selulit. Dan memperbaiki tekstur kulit badan supaya kulit nampak lebih sihat, anjal, dan berseri-seri. 

 6. Boleh sapu kat PIPI. Pipi sapa yang gemuk seperti aku, boleh sapu , sapa yang ada dagu lebih (haha) pun boleh sapu, tapi sapu nipisssssss je okey.

 7. LELAKI juga boleh menggunakan losyen Fellina Inshloss ni.0 comments:

Post a Comment

 
Designed by Whitey Mommy