Friday, December 30, 2011

Catalyst VCO | Minyak kelapa dara : Pengambilan sewaktu mengandung, Berpantang dan Menyusukan

Persoalan : Ibu mengandung, Ibu menyusu(BF) , Sedang berpantang boleh makan ke? Ade side effect x?


Jawapannya :  BOLEH .Tiada side effect untuk kandungan, kesihatan dan juga bayi. 100 % dari minyak kelapa dara Gred A dan ada juga few mommies yang berkongsi VCO merupakan MILK BOOSTER mereka :) 
Catalyst VCO adalah HALAL.so jangan ragu-ragu tentang kehalalannya :)

Sewaktu mengandung :-
VCO akan membekalkan tenaga, membuat kita kelihatan lebih ceria dan insyaAllah memudahkan bersalin. Pengambilan minyak kelapa merupakan antara petua untuk memudahkan proses kelahiran. Ia juga boleh mengelakkan jaundice kepada baby. Masalah strechmark dapat dikurangkan atau lebih baik lagi jika anda sapukan seperti bio oil(VCO sangat berbaloi sebab dapat makan dan sapu).Make a wise choice.


Sewaktu menyusukan (BF) :-
Makan VCO seperti biasa :) baby akan mendapat khasiat VCO dalam masa yang sama untuk kulit yang putih bersih. sapukan VCO untuk rambut baby supaya cepat tumbuh. Kandungan asid laurik dalam VCO sangat baik untuk mencegah virus dan bakteria untuk menyerang ibu dan anak. 

Semasa Dalam Pantang :-
Juga amalkan VCO seperti biasa, Tiada pantang/bentan. Jadikan VCO sebagai makanan tambahan anda setiap hari. Badan akan sentiasa bertenaga untuk menjaga anak kecil :) dan yang penting kulit sentiasa lembab dan tidak kering :)) anda juga boleh ambil collagen sewaktu menyusukan dan dalam tempoh berpantang. Tiada masalah 
 Untuk lebih details tentang Catalyst VCO softgel atau liquid, (KLIK SINI)
dan untuk testimoni pengguna VCO, (KLIK SINI)
* All info credit to kak eazy. terima kasih kak sebab beri kebenaran untuk share kan info ni :)

0 comments:

Post a Comment

 
Designed by Whitey Mommy